Tayfur Ata Sökmen İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununu çerçevesinde, bireylerin ihtiyaç duyduğu eğitim-öğretim hizmetlerini, kurumun yetki, görev ve sorumlulukları dahilinde hazırlanan programlar çerçevesinde yürütmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı:07:30-12:20 Öğlenci:12:40-17:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Sınıflar Arası Turnuvalar
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning projesi Okul Müzesi projesi Öğretmen okuyor projesi
Diğer Hususlar: Okulumuzda akıl ve zeka oyunları kursu açılmıştır.

WEB - https://tayfuratasokmenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. DOKTOR DEVLET BAHÇELİ BUL. TAYFUR ATA SÖKMEN İLKOKULU NO 19 KIRIKHAN / HATAY

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet mahallesi Dr. Devlet Bahçeli Bulv.No:19 Kırıkhan

Ulaşım İl merkezine her 10 dakikada otogardan münibüs gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 40 km uzaklıkta olup, İlçe Merkezi İçerisinde bulunmaktadır.